Ποιοι Ειμαστε

Η Κοιν.Σ.Επ Γρίφος ήταν μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με Σκοπό την επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και την εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων.
Έχει  διοργανώσει  έως  τώρα 2 μεγάλα Φεστιβάλ ,  – Athens Retro Festival –  και  37 Εμπορικές Εκθέσεις  με Χειροτέχνες  με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει.

-Λόγω δυσλειτουργιών του Νόμου των Κοιν.Σ.Επ αλλάξαμε νομική μορφή και  συνεχίζουμε ως ΑΜΚΕ (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία) με σκοπό την Φροντίδα των Φροντιστών των ασθενών.
( φροντίΖΟΥΜΕ για τον συνάνθρωπό μας ΑΜΚΕ )

Η Αλυσίδα Ελπίδας – Chain Of Hope  ΑΜΚΕ  με τα έσοδα της στηρίζει με κάθε μέσο άτομα με νεοπλασματικές ασθένειες, εδώ και ένα χρόνο λειτουργίας έχει προσφέρει πολλαπλά και μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα της στο Facebook με όνομα Αλυσίδα Ελπίδας – Chain Of Hope  ΑΜΚΕ για την δράση της.
Έως τώρα έχει διοργανώσει μια Εμπορική Έκθεση σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ Γρίφος.

Η Pharmatreat  είναι μια εταιρία διοργανώσεων όπου δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2014  και έχει διοργανώσει έως τώρα 10 Εμπορικές Εκθέσεις με επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Μετρό Συντάγματος και συνεχίζει.

Όλοι μας έχουμε ένα κοινΟ, την αγΑπη μας για το χειροποΙητο και έτσι δημιουργΗθηκε το Handmade Festival Gr